sâmbătă, 24 martie 2012

ANTINEOPLASTON – REZUMAT CAM

ANTINEOPLASTON – REZUMAT CAM (medicina complementara si alternativa – CAM - este un grup de diverse sisteme de îngrijire medicală şi de sănătate, practici şi produse care nu sunt în prezent considerate a fi parte din medicina conventionala)

Antineoplastoni sunt un grup de compuşi chimici descoperiti in urina si sange, alcătuit din aminoacizi,blocuri de proteine şi peptide.

Terapia cu antineoplaston a fost dezvoltata de Dr.Burzynski.El a sugerat că anumite substanţe naturale, antineoplastoni, sunt un comutator care determina celulele bolnave, anormale sa se dezvolte normal. Deoarece peptidele sunt considerate a fi operatorii care transporta informatii în organism, acesta a cautat peptide care pot fi prezente în sângele pacientilor cu cancer. Comparand sângele sănătos cu cel al pacientilor bolnavi de cancer Dr. Burzynski a descoperit că persoanele cu cancer au  cantitati mai mici din anumite produse chimice in sange.


Unele din ele se pare ca sunt utilizate de organism pentru a opri dezvoltarea tumorilor.

În 1976, Dr. Burzynski a propus utilizarea antineoplaston ca un posibil tratament care opreste dezvoltarea tumorilor si metastazarea si a inceput sa trateze pacienti cu cancer,  în studii clinice, la clinica sa.  Incepand cu anul 1980, Dr. Burzynski realizeaza  antineoplaston din substanţe chimice, în laborator.

Conform Dr. Burzynski, atunci când organismul nu are antineoplaston suficient, celulele incep sa se dezvolte anormal, formand tumori care se dezvolta. El sugerează că terapia  cu antineoplaston furnizează substanţele necesare corpului si corecteaza celulele anormale cat şi dezvoltarea acestora, determinand aptoza, fara a afecta ce celulele sanatoase. Antineplastoni pot fi luati sub forma de pilule sau injectati.

Oamenii de stiinta japonezi au testat unele tipuri de antineoplastoni pe celule umane  in cancerul de ficat.  Dozele mari au determinat, se pare, incetinirea cresterii celulelor si chiar le-au determinat sa moara. Exista mai multe studii de laborator-prin care antineoplaston a fost testat pe diverse tipuri de celule şi s-a dovedit a fi eficient, mai ales cel natural, extras din urina.

Mulţi pacienţi cu cancer au fost trataţi cu antineoplaston de Dr. Burzynski la clinica sa. Unele dintre cazurile de cancer studiate si tratate cu antineoplston includ cancer de san, vezica urinara, col uterin, prostata, ficat, si cancerul pulmonar, leucemie, limfom, şi tumori cerebrale.

Informaţiile publicate includ rezultatele din faza I studii clinice, studiile clinice de fază II, precum şi rapoarte de caz. În faza I de studii cu tratament cu antineoplaston, au fost semnalate efecte secundare uşoare dar care au disparut repede.

Cele mai grave efecte adverse au avut loc in faza II, faza in care, de regula, se analizeaza modul de tratare, cum actioneaza substanta chimica împotriva anumitor tipuri de cancer cat şi modul în care afecteaza corpul. Un studiu de fază II, de A10 şi AS2 antineoplaston-1 la pacientii cu tumoare pe creier a raportat reacţii adverse severe ale sistemului nervos, inclusiv somnolenţă, confuzie, convulsii, şi umflaturi ale creierului.

Pentru informatii detaliate si exacte privind aceste studii este necesar sa  cititi rezumatele profesioniste de la PDQ, disponibile de pe site-ul NCI.

Tratamentul cu antineoplaston determina reactii secundare numeroase, unele usoare, pe termen scurt dar si probleme grave ale sistemului nervos.

Tratamentul cu antineoplaston nu a fost aprobat de catre FDA insa se poate face la clinica Dr. Burzynski.

4 comentarii:

  1. PACIENTII BOLNAVI DE CANCER NETRANSPORTABILI LI SE POT TRIMITE MEDICAMENTUL?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pana ve-ți primii raspunsul dorit incercatii vitamina C - 100 cc ZILNIC INTRAVENOS REZULTATELE SUNT SPECTACULOASE DUPA NUMAI o SAPTAMANA vedeți http://www.pentrusuflet.com/2015/12/descoperire-medicala-orice-tip-de.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana ve-ți primii raspunsul dorit incercatii vitamina C - 100 cc ZILNIC INTRAVENOS REZULTATELE SUNT SPECTACULOASE DUPA NUMAI o SAPTAMANA vedeți http://www.pentrusuflet.com/2015/12/descoperire-medicala-orice-tip-de.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai bun tratament http://www.pentrusuflet.com/2015/12/descoperire-medicala-orice-tip-de.html?m=1

    RăspundețiȘtergere