sâmbătă, 24 martie 2012

TRATAMENT CU CANCELL

CANCELL – REZUMAT CAM ( medicina complementara si alternativa)

CANCELL numit de asemenea Formula lui Sheridan, sucul lui Jim, JS-114, JS-101, 126-F, este un lichid care a fost promovat ca tratament pentru cancer si alte boli.Cancell a fost obtinut, înca de la sfârşitul anilor 1930 de catre biochimistul James V.Sheridan, folosind amestecuri diferite de ingrediente. Cu toate acetea nici una din substantele componente nu este cunoscuta ca fiind eficienta in tratarea cancerului.

Din 1989, Cancell este utilizat ilegal in America ca tratament pentru orice boala. Amestecuri similare cu Cancell, cum ar fi CANTRON şi PROTOCEL, sunt disponibile ca suplimente alimentare.

Ingredientele exacte folosite pentru a face Cancell nu sunt cunoscute. O probă de amestec lichid de Cancell conţine 12 ingrediente diferite, nici unul dintre acestea nefiind cunoscut ca fiind de ajutor în tratarea oricarui tip de cancer.
FDA a descoperit ca solutia lichida de Cancell contine:
• inozitol.
• acid azotic.
• sulfit de sodiu.
• hidroxid de potasiu.
• acid sulfuric.
• catecol.

Primul producător de Cancell a sustinut ca aceste componente lucreaza împreună, prin schimbarea celulelor canceroase. Cancell modifica celulele canceroase astfel ca acestea se „sinucid” si sunt inlocuite cu celule normale, sanatoase. Celulele bolnave sunt eliminate prin urina, transpiratie si alte fluide.

Cancell este produs sub forma de pilule si sunt luate pe gură. Exista si sub forma de supozitoare care se introduc in rect dar si sub forma de crema pentru a fi aplicat pe piele, la încheietura mâinii sau pe picioare. Pacienţii care iau Cancell au fost sfătuiţi de către factorii de decizie să ia bromelaina pentru a ajuta digestia.

Institutul National de Cancer (NCI) a făcut studii pe animale privind Cancell în 1978 şi 1980 şi  studii de laborator în 1990 şi 1991. Studii de laborator folosind celule tumorale umane au concluzionat ca aceasta substanta ar trebui luata în doze foarte mari pentru a distruge celulele canceroase din organism. A se vedea rezumatul PDQ asupra Cancell / Cantron / Protocel pentru detalii cu privire la rezultatele acestor studii.

Mai mult de 15.000 de pacienti au declarat ca au utilizat Cancell ca tratament complementar şi că este sigur si eficient in tratarea, in procent de 50%-80%, a oricaror tipuri de cancer. Aceste marturii au fost puse la dispozitie de catre producatori.

Se pare că efectele secundare ale amestecului includ senzaţie de oboseală (doar în primele săptămâni de tratament), greata si diaree.

Cancell nu este aprobat pentru utilizare in Statele Unite. În 1989, Food and Drug Administration  a solicitat ca aceasta substanta, Cancell să fie inclusa in categoria de doguri, primind si un ordin judecătoresc pentru a inchide site-ul prin care se comercializa aceasta substanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu