sâmbătă, 24 martie 2012

714-X rezumat CAM

714-X  REZUMAT CAM (medicina complementara si alternativa – CAM - este un grup de diverse sisteme de îngrijire medicală şi de sănătate, practici şi produse care nu sunt în prezent considerate a fi parte din medicina conventionala)

 714-X este un compus chimic ce contine camfor. Camforul, extras din substante naturale (lemnul si scoarta copacului) este combinat cu azot, apa si saruri, obtinandu-se 714 – X.

714 – X a fost descoperit si utilizat ca tratament alternativ pentru cancer.

Pacienţii din Canada pot obţine 714-X de la un medic, pentru uz compasional (ca tratament, chiar daca nu este aprobat,pentru pacientii bolnavi pentru care nu există nici un alt tratament ). 714-X este folosit în Mexic şi în unele ţări vest-europene.

Se pare ca 714-X este util în tratarea cancerului, mai precis ajuta sistemul imunitar.

Unele studii de cercetare sunt publicate în reviste ştiinţifice

Cum se administrează 714-X? De obicei, 714-X se administrează prin injectare lângă ganglionii limfatici din regiunea inghinala. La unii pacienţi cu cancer oral sau pulmonar, 714-X poate fi pulverizat in nas cu ajutorul unui nebulizator (un dispozitiv care se transformă într-un jet de lichid fin). Nu se recomanda intravenos sau pe cale orală.

714-X poate fi utilizat impreuna cu tratamentele conventionale.

Sunt interzise utilizarea suplimentelor cu vitamina B 12 , vitamina E, cartilaj de rechin si alcool impreuna cu 714- X.

Efectele adverse raportate la tratamentul cu 714-X sunt roseata, sensibilitate, şi umflături la locul injectării. FDA nu a aprobat 714-X pentru utilizare în Statele Unite ale Americii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu