sâmbătă, 24 martie 2012

REMITEREA SI REGRESIA IN CANCER

Ca urmare a tratamentelor conventionale un pacient bolnav de aceasta grava maladie poate, uneori, sa fie vindecat sau macar sa tina boala sub control. Acest stadiu este considerat a fi remisie. Când un pacient cu cancer este în "remisie" inseamna, totusi, ca boala poate reveni.

În cazul în care cancerul se întoarce, situaţia se numeşte regresie. Regresie înseamnă, în esenţă, ca pacientul a fost vindecat de cancer, dar boala a venit înapoi. Pentru unele tipuri de cancer rata de regresie pentru medicina traditionala este de aproape 100%. De fapt, în cele mai multe cazuri în care medicii spun ca un pacient este în remisie, ei ştiu că nu l-au vindecat de cancer iar acesta va veni înapoi. Este o tactică de a păstra pacientii loiali oncologului lor.

Chiar şi atunci când medicina traditionala pune un pacient cu cancer in remisie, el poate intra ulterior in regresie, mai ales pentru că a facut chimioterapie si radiatii.

Pentru a înţelege de ce un pacient cu cancer intra in regresie, să ne gândim în primul rând la situaţia celor mai mulţi oameni care nu au cancer: ei formeaza in corpul lor celule canceroase dar sistemul lor imunitar le descopera si le ucide. Cu alte cuvinte, toată lumea poate avea noi celule canceroase, dar cei mai mulţi oameni au un sistem imunitar care le poate trata si ucide.



In concluzie o persoană se imbolnaveste de cancer cand:
1) Sistemul imunitar este prea slab pentru a ucide un număr obisnuit de celule canceroase

şi / sau

2) Noile celule canceroase se formeaza mai repede decât poate sistemul imunitar normal sa ucida.

Pe scurt, o persoană se imbolnaveste de cancer, fie pentru că sistemul sau imunitar a fost prea slab şi / sau numarul de celule canceroase noi care se formeaza in corp este peste normal.

De exemplu, se sustine că o dietă acida cauzeaza cancer. Ceea ce se întâmplă cu adevărat este faptul că o dietă acida poate fi cauza pentru care celulele canceroase devin mai agresive. Desigur, pentru anumite tipuri de cancer, celulele canceroase sunt agresive prin natura lor.

Indiferent de ceea ce cauzează unei persoane imbolnavirea de cancer  tratamentele conventionale slabesc si anuleaza aproape intreg sitemul imunitar. Nu exista nimic in chimioterapie sau iradiere care sa repare sistemul imunitar. Deci, pacientii cu cancer care au început, in mod evident, a fi bolnavi datorita sistemului imunitar slab, sunt tratati astfel incat sistemul imunitar se înrăutăţeşte şi mai tare. Astfel, pacientii cu cancer au practic zero sistemul imunitar din momentul în care sunt considerati, de medicina traditionala, a fi în "remisie", sau sunt trimisi acasă să moară.

În cazul în care pacientul are cancer, este mult mai rea anularea sistemului imunitar atunci când pacientul este declarat a fi în "regresie", atat timp cat sistemul imunitar nu a fost capabil sa ucida celulele noi de cancer, la inceput, atunci cand cancerul  a fost diagnosticat. Acesta este motivul pentru care atat de multi pacienti de cancer in remisie merg în cele din urmă în regresie.

Atunci  când un pacient cu cancer intra in remisie, înseamnă că el nu mai are celulele canceroase? De fapt, este dificil de a determina cât de multe celule canceroase are un pacient cu cancer atunci cand intra in remisie. Da, el ar putea face un PET CT, dar o scanare PET este o sursă masivă de radiaţii şi pacienţii cu cancer nu ar trebui să o faca, cu excepţia cazului în care este o analiza critica pentru diagnosticul exact. Există teste chimice, cum ar fi test de urină Navarro sau HCG, şi altele, care pot estima cât de multe celule canceroase sunt în corpul unei persoane în momentul remisiei, dar acestea nu sunt perfecte.

Astfel, este absolut sigur, cu atat mai mult cu cat sistemul imunitar este anulat, ca exista inca multe celule canceroase atunci când o persoană intră în remisie. Nu numai ca aceste celule vor raspandi cancerul, dar se vor forma noi celule canceroase. Din acest motiv regresia cancerului este un subiect serios pentru pacienţii care au facut tratamente conventionale pentru cancer.

În ceea ce priveşte remiterea sa nu uitam ca sistemul imunitar al pacientului bolnav de cancer este suprimat (in momentul in care intra in remisie) şi nu mai este capabil de a ucide celulele noi de cancer, pe care toată lumea reuseste sa le ucida, cand este sanatoasa. În al doilea rând, pentru că sistemul imunitar este suprimat, celulele noi de cancer cresc si scapa de sub control. Astfel, nu numai ca un pacient cu cancer in remisie are un sistem imunitar slabit mult, dar orice celula canceroasa ce se formeaza nu va avea, automat, niciun duşman pentru a o neutraliza si ucide.

Dar există un al treilea motiv, care se aplică în special la pacienţii tratati conventional care merg în regresie. Acest al treilea motiv este faptul cert ca nu toate celulele canceroase au fost eliminate prin tratarea lor. Nici chimioterapia, nici radioterapia sau chirurgia nu sunt capabile sa ucida toate celulele canceroase. Astfel, este sigur că atunci când un pacient cu cancer merge in remisie, el are mai multe celule canceroase ramase in organism, chiar dacă i se spune că este în remisie. În plus, celulele MDR (multiplu rezistente din cauza consumului de droguri chimioterapeutice) au devenit imune la chimioterapie şi, prin urmare, nu au murit. Astfel, ele sunt disponibile sa se multiplice chiar şi atunci când un pacient cu cancer este in remisie. Asadar, cu:
1) un sistem imunitar slăbit sau non-existent
2) celule canceroase rămase de la tratamentele conventionale
3) celulele MDR care au dezvoltat o rezistenta la chimioterapie şi nu pot fi ucise
4) noi celule canceroase care se formeaza, atat timp cat nu au nici un duşman să le omoare,

este aproape sigur ca un pacient cu cancer, tratat conventional, va intra în regresie, ceea ce înseamnă revenirea cancerului.

În ceea ce priveşte medicina traditionala, pacientul care este în "remisie", cel puţin cei care au avut cancere reale (care s-au răspândit dincolo de capacitatea chirurgului de a taia) rămân pe chimioterapie toata viaţă. Acest lucru se datorează faptului că niciodata chimioterapia nu poate distruge toate celulele canceroase si nu poate restabili sistemul imunitar.

Este, se pare, o tactica foarte profitabila! Scopul final al medicinei conventionale pare a fi pacientii ce devin „cronici” si care sunt pe chimioterapie toata viaţa. Aceasta desigur in cazurile rare în care un pacient cu cancer va trăi suficient de mult pentru a intra in remisie.

Deoarece mai mult de 95% dintre toţi pacienţii cu cancer care utilizează tratamente alternative de cancer au avut anterior tratamente conventionale, incerc sa axez discutia, cu precadere, pe aceasta situatie.

Orice pacient care a facut tratamente extinse de cancer, conventionale, în special chimioterapie, nu mai are un sistem imunitar. În plus, stomacul acestuia nu este, probabil, în măsură de a digera alimentele, precum o persoană normală, din cauza chimioterapiei (mai multe celule de la nivelul stomacului sunt cu creştere rapidă şi astfel sunt ţinte pentru chimioterapie). Ce înseamnă acest lucru este că stomacul lui nu poate extrage toate substantele nutritive din alimente, atât în timpul tratamentului alternativ cat şi după ce cancerul este în remisie. În plus, cancerul în sine a afectat grav multe din celule non-canceroase prin furt de nutrienţi, furt de glucoză, plus deteriorarea lor din cauza acidului lactic (acidul lactic consumă o cantitate enormă de energie).

Deci, aplicarea tratamentelor alternative de cancer (după tratamentele conventionale) necesita constructia sistemului imunitar înapoi. Accentul pentru remiterea cancerului trebuie pus în principal pe:
1) continuarea dezvoltarii sistemului imunitar cu dieta,
2) continuarea dezvoltarii sistemului imunitar cu suplimente,
3) continuarea dezvoltarii sistemului imunitar prin eliminarea microbilor din sânge,
4) uciderea noilor celule canceroase deoarece sistemul imunitar nu se poate ocupa încă de acestea,
5) continuarea dezvoltarii si protejarii celulelor non-canceroase,
6) protectia ficatului.

Fiecare situaţie este diferită, de aceea este important să înţelegem principiile exacte.

1) Construirea sistemului imunitar cu dieta
Un pacient cu cancer in remisie are, in mod obligatoriu, un sistem imunitar slab, cu exceptia cazului în care a conceput programul de tratament pentru a construi sistemul imunitar, în timpul tratamentului. O dieta slaba, specifica bolnavilor de cancer, nu este suficient de puternica pentru situaţia de remitere. Ea este, în principal, pentru a evita hrănirea celulelor canceroase. Astfel, o dieta moderată, cum ar fi o dietă alcalină, este necesara ca un nivel minim. Acest lucru nu va evita numai hrănirea celulelor canceroase, dar aceasta va ajuta in a preveni răspândirea cancerului.

2) Construirea sistemului imunitar cu suplimente
Aceste suplimente sunt foarte critice. Există un număr mare de suplimente care, se pare, dezvolta sistemul imunitar. Acestea includ:
a) beta - glucani - polizaharide, constructori ai imunitatii, anti-cancer, anti-tumorale,
b) Ciuperci Maitake si Shiitake - antiviral, antifungic, antibacterian, ce dezvolta sistemul imunitar,
c) Cordyceps - polizaharide, steroli (dezvolta sistemul imunitar),
d) Inositol Hexaphosphate (IP6) - împotriva cancerului,
e) Beta Sitosterol - fitosterol (sistemul imunitar si anti-inflamatorii),
f) extract de frunze de măsline - antiviral, antifungic, antibacterian.

Aceasta nu este o listă completă, dar ar trebui să ofere cateva idei.

3) Construirea sistemului imunitar prin uciderea microbilor din sange
Sistemul imunitar este intr-o permanenta comunicare internă. Aceste comunicări interne sunt naturale. Prin uciderea microbilor din sange, sistemul imunitar este mult mai în măsură să comunice şi astfel se poate restaura. Un tratament care este foarte eficient in uciderea microbilor in sange este un protocol electromedicinal numit Bob Beck protocol. Bob Beck protocol nu poate fi utilizat de către toţi pacienţii cu cancer in remisie.

Bob Beck Protocolul constă din patru efecte. În primul rând, este "purificator al sangelui". Acesta este un dispozitiv cu care orice pacient se poate trata la domiciliu, deoarece schemele sunt publice (datorită integrităţii Dr. Bob Beck). Acest aparat poate fi achiziţionat.

În al doilea rând, este "Magnetic Pulser", un dispozitiv care ucide anumite tipuri de microbi, oriunde in organism. Bob Beck Protocolul a fost conceput ca un remediu pentru SIDA, astfel Pulser magnetic are o valoare limitată pentru pacienţii cu cancer, deoarece "microbul cancerului" nu este un virus.

În al treilea rând, trebuie ozonata apa. Acest lucru este critic pentru a oxigena sângele (şi a opri agresivitatea celulelor canceroase), ucide microbii din el şi oxida produse chimice rele. Acest lucru necesită un dispozitiv special, deoarece apa ozonata dureaza doar aproximativ douăzeci de minute, cu excepţia cazului în care se păstrează foarte rece.

În al patrulea rând, este necesar argintul coloidal. În timp ce "purificatorul de sânge" include un mecanism ce face argint coloidal la domiciliu de o foarte slabă calitate si intr-o perioada foarte mare de timp, este mult mai uşor şi mai bine să folosiţi branduri de înaltă calitate de argint coloidal, cum ar fi Utopia argint şi MesoSilver.

4) Uciderea noilor celule canceroase deoarece sistemul imunitar nu se poate ocupa încă de aceste celule noi de cancer

Uciderea mai uşoara a celulelor canceroase se poate realiza parţial  prin dieta, cum ar fi consumul de seminţe de caise, seminţe de mere sau mâncând pâine de mei. Toate aceste lucruri includ laetrile, o molecula care ucide celulele canceroase, în condiţii de siguranţă.

O altă opţiune sunt enzimele pancreatice, care sunt benzi ce acopera proteinele din celulele canceroase, astfel încât sistemul imunitar le poate detecta şi elimina.

Există multe alte modalităţi pentru a distruge celulele canceroase uşor, care fac parte din diverse tratamente alternative pentru cancer.

Protocolul Bill Henderson şi protocolul Tony Isaacs Oleander  sunt două exemple de tratamente ieftine, foarte potent alternative pentru cancer, care nu numai construiesc sistemul imunitar, dar distrug celulele canceroase în condiţii de siguranţă.

5) Protejarea continua a celulelor non-canceroase

Aceasta dieta include de 3 sau 4 ori pe zi sucuri de fructe super, cum ar fi sucul de Xango Mangosteen, Noni Juice Tahitian, Wolfberry sau suc de Goji, Berry Cuplu (80% Ningxia Wolfberry suc), etc. Aceasta ar putea include, de asemenea, suplimente, cum ar fi Cellect, lichid Vibe, Essence (numai de la Essence of Life), precum şi alte multi-minerale, vitamine si sucuri naturale si suplimente.

6) Protejarera ficatului

Dacă aveţi un ficat afectat, în primul rând trebuie să evitati orice  suc de fructe super, cum ar fi sucul de noni sau suc de Mangosteen Wolfberry. Acestea sunt super-detoxifiante si este sigur ca vor impovara ficatul cu toxinele pe care le-au curatat. Cel mai probabil va trebui să se utilizeze clisme de cafea pentru a stimula ficatul sau un tratament de hidroterapie si curatire a colonului. Se pare ca cel mai bun produs pentru protectia ficatului este electromedicina. Pentru cei care îşi pot permite impulsuri magnetice prin terapia cu MRS-2000 vor reusi, in mod miraculos, sa revigoreze un ficat deteriorat. Dacă v-aţi cumpărat aparatul asiguraţi-vă că furnizorul dumneavoastră ştie protocolul de ficat. În cazul în care aveti la indemana MRS-2000 atunci Bob Beck Magnetic Pulser, menţionat mai sus, poate ajuta foarte mult. De asemenea, suplimente de ficat, cum ar fi Complexul Quantum ficat şi / sau ierburi Essiac ceai, etc. sunt utile.

Regresia este o problema foarte serioasa in medicina alternativa, deoarece principiile de mai sus nu sunt foarte bine înţelese. În cele mai multe tratamente alternative pentru cancer se pune accent pe uciderea celulelor canceroase, ignorandu-se complet starea sistemului imunitar, mai ales în cazul în care persoana intra in remisie.

Nu se poate sublinia îndeajuns importanţa conceptelor din acest capitol. Chiar dacă te-ai tratat în Germania şi te-ai întors acasă fără o celula de cancer în corp, poti fi sigur ca sistemul tau imunitar nu funcţionează la un nivel normal şi că non-celulele canceroase ale corpului sunt încă în stare critică. În plus, uciderea celulelor canceroase nu inseamna, în mod automat, uciderea microbilor care provoacă cancer, în primul rând.

De asemenea, unele tratamente alternative de cancer ar putea pune microbii din interiorul celulelor canceroase în hibernare, mai degrabă decât sa-i ucida. Cu alte cuvinte, o celula de cancer poate reveni o celulă normală fără a ucide microbii din interior, ci mai degrabă prin punerea lor în hibernare. În cazul în care pacientul revine la stilul de viaţă vechi, microbii din interiorul celulelor pot ieşi din hibernare şi se întorc din nou in celule, acestea devenind canceroase. Dacă se întâmplă acest lucru, cancerul se va întoarce în aceeaşi locaţie care a fost înainte, deoarece niciodată nu a părăsit-o cu adevărat, ci doar a intrat în hibernare.

Există un supliment necesar fiecarui pacient cu cancer care a fost chimiotratat. Acest supliment este "Stem Enhance."

Ideea este că, in timpul tratamentul chimioterapeutic al cancerului multe non-celulele canceroase sunt ucise sau grav avariate. Aceste celule trebuie să fie înlocuite. Mai degrabă decât sa cheltuiti 50.000 euro pentru a obtine transplanturi de celule stem, este indicat sa cheltuiti 100 pentru o aprovizionare de la Stem Enhance. Acest supliment permite corpului să elibereze milioane de celule stem in mod natural in fiecare zi. Aceste celule stem poate înlocui multe dintre celulele care lipsesc şi celulele deteriorate. Este un supliment necesar pentru oricine care a facut tratament conventional, respectiv chimioterapie. Acest produs ajuta la reconstruirea tractului digestiv si a altor locuri în care celulele au fost ucise sau deteriorate.

Medicina conventională susţine că deteriorarea ADN-ului este ceea ce cauzeaza cancer. Se face această afirmaţie astfel încât să se poată pretinde că un posibil remediu pentru cancer este la 50 de ani distanţă. Dar medicii au vindecat de cancer, cu plante medicinale, inca de la mijlocul anilor 1800! În anii 1930, dr. Royal Rife a fost vindecat de cancer cu electromedicina. Acest tratament nu a reparat daunele ADN (ADN-ul nu era descoperit pe atunci), dar cu siguranţă a vindecat de cancer. Ambele dispozitive electromedicinale ale Dr. Rife au fost închise de către Food and Drug Administration, dar acum au fost pe deplin reproduse, cu ajutorul tehnologiei moderne. Replici moderne sunt cele două GB-4000 electromedicine dispozitive care sunt discutate pe site-ul CancerTutor.

În 1950, Dr. Robert C. Olney a fost vindecat de cancer cu terapia cu raze ultraviolete care iradiaza sângele (UVBI). El a extras sange de la pacient, a utilizat raze UV-A pentru a iradia sângele şi apoi el a pus sângele înapoi în corpul pacientului. Acest tratament nu a rezolvat  ADN-ul, dar a vindecat cancerul. A se vedea cartea: Into the Light -  Medicina azi, maine de William Campbell Douglass al II-lea (capitolul 12)

Acestea, şi multe alte exemple, sunt dovada că stabilirea ADN-ul nu are nimic de-a face cu tratarea cancerului. Vezi si analizele efectuate recent lui Steve Jobs.

Cele doua tratamente mentionate, Rife şi Olney, au determinat revenirea celulelor canceroase in celule normale. Motivul este faptul că aceasta maladie este cauzata de microbii care se află în interiorul celulelor canceroase. Dacă, în condiţii de siguranţă, vom ucide microbii care se află în interiorul celulelor canceroase, celulele vor fi capabile de a restabili metabolismul lor şi vor deveni celulele normale.

• În 1890, patologul William Russell (1852-1940) a aratat ca exista "paraziţi de cancer", în ţesutul de cancer, care a fost special pătat cu carbol fuchsin, un colorant roşu. "Parazitul" a fost găsit în interiorul şi în afara celulelor. Cele mai mici forme de abia au fost vizibile la microscop, iar cei mai mari paraziţi au fost aproape cat celulele rosii din sange. Russell a constatat, de asemenea, "paraziţi" în tuberculoză, sifilis si ulceratii ale pielii.
William Russell vorbeste despre un microb care este foarte pleomorfic, ceea ce înseamnă că poate schimba dimensiunea şi forma. Şaisprezece diferite dimensiuni si forme de microb au fost descrise de William Russell si identificate de către Dr. Gaston Naessens folosind echipament mult mai bun.Gaston Naessens a fost sever persecutat pentru descoperirile sale! Motivul este faptul că acesti microbi sunt cauza cancerului. Interesele banesti nu sunt de acord ca pacientii să ştie aceasta .

Uciderea acestor microbi necesita o înţelegere clară a ceea ce trebuie făcut, deoarece acestea sunt protejate prin membrana celulelor. Astfel, nu puteţi lua doar antibiotice sau argint coloidal si vindeca cancerul.

Dacă oamenii ar şti că un microb cauzeaza cancer ar cere un remediu imediat şi s-ar întreba de ce  "cercetatori de cancer" moderni încearcă să stabilească deteriorarea ADN-ului! Astfel, a vindeca cancerul este, de fapt, destul de simplu, se pare.

Despre Cercetare ICRF

Cercetatorii ICRF sunt conştienţi de ceea ce cauzeaza cancer, si de faptul ca toate "tratamentele de cercetare" se bazează pe înfrângerea cauzelor reale ale cancerului.

ICRF este în căutarea de tratamente atât pentru electromedicine cat şi non-electromedicine, pentru a vindeca cancerul, deoarece prin uciderea microbilor, care se află în interiorul celulelor canceroase, acestea pot reveni în celulele normale! Există avantaje semnificative pentru revenirea unei celule de cancer într-o celulă normală, mai degrabă decât in uciderea celulelor canceroase.

Există mai mult de 400 de tratamente alternative de cancer, care sunt bine documentate şi există cel puţin 200 care nu au fost pe deplin cercetate. Câteva zeci din cele 400 tratamente sunt foarte eficiente pentru cele mai multe tipuri de cancer. Restul de tratamente sunt cure doar pentru pacienţii "recent diagnosticati" cu cancer, care nu au avut tratamente conventionale extinse, cum ar fi chimioterapia.

Membrii ICRF au făcut, in cea mai mare parte, publice cercetarile cu privire la tratamentele deja existente pentru pacientii cu cancer avansat. Trei dintre membrii consiliului au site-uri pentru tratamente alternative pentru cancer. De fapt, unul dintre primele site-uri pe internet pentru tratamente alternative pentru cancer, a fost scris de către unul dintre membrii consiliului de administraţie al ICRF (Webster Kehr respectiv site-ul CancerTutor).

În plus, două dintre cele mai puternice tratamente alternative pentru cancer, pentru pacientii cu cancer avansat, au fost concepute de către ICRF:

Protocolul Cellect-Budwig  proiectat de Mike Vrentas

Protocolul Plasma-Beck pus de către Webster Kehr.

În plus, un fost membru al Comitetului, Gary Teal, a proiectat un nou tratament alternativ pentru cancer, prin utilizarea unui generator de frecvenţă (adică o "Maşină Rife"). Acesta a aratat, prima dată în peste 70 de ani, că informaţiile despre tehnologia Rife, şi cum se utilizeaza, au fost restaurate. Gary este un expert în ambele GB-4000 cu SR-4 amplificator liniar şi GB-4000 cu MOPA plasmatice dispozitiv.

Informaţii detaliate despre aceste trei tratamente, şi alte tratamente alternative pentru cancer, cele mai puternice, pot fi găsite pe site-ul CancerTutor. Va trebui să găsiţi site-ul "CancerTutor" folosind un motor de căutare, cum ar fi Google. Acordaţi o atenţie deosebită la numele site-ului!

Site-ul CancerTutor este cu siguranta nu doar un site excelent pentru tratamente alternative pentru cancer. Ceea ce este unic pe site-ul CancerTutor este faptul ca se concentreaza pe pacientii cu cancer avansat şi pe dezvoltarea de noi tehnologii si tratamente. Nici un alt site nu se  apropie de tehnologia si eficienta tratamentelor ca site-ul CancerTutor.

Pentru a găsi site-ul CancerTutor trebuie să utilizaţi Google sau alt motor de căutare de top. Introduceti ceva de genul asta in Google: "CancerTutor Website", "Tratamente alternative de Cancer". Fiti atenti sa nu alegeti un site de publicitate. Odată ce aţi găsit site-ul CancerTutor asiguraţi-vă că se gaseste pe partea stângă o bara cu cuvintele: "clinici alternative de Cancer." Acest link vă va duce la un articol pe clinici de tratament alternativ de cancer şi cărţi despre clinici străine şi americane in care se fac tratamente alternative de cancer, cum ar fi în Germania, Mexic şi SUA.

De asemenea, pe partea stânga-bar căutaţi legătură e-Book gratuita: "Tratamentul de cancer stadiul IV" Această carte electronică descrie mai multe dintre tratamentele cele mai potent alternative pentru cancer.

ATENŢIE! ATENŢIE! ATENŢIE!

Cei mai mulţi dintre pacienţii cu cancer care caută tratamente alternative de cancer au avut deja tratamente conmventionale (de exemplu, chimioterapie, radioterapie, chirurgie, etc), şi fie au fost trimişi acasă să moară sau au renuntat la tratamentul lor. Aceşti pacienţi cu cancer sunt, prin definiţie, pacienţii cu cancer avansat.

De asemenea, pacientii cu cancer care au anumite tipuri de cancer, chiar dacă acestea sunt nou diagnosticati, ar trebui să fie întotdeauna considerati a fi pacientii cu cancer avansat. Exemple ar fi cancerul pancreatic, stem cancer cerebral, glioblastomul, etc.

Cele mai multe tratamente alternative de cancer nu încep să lucreze destul de repede, nici nu sunt suficient de puternice, pentru majoritatea pacientilor cu cancer avansat! Lupta împotriva cancerului avansat poate fi comparata cu combaterea unui incendiu puternic. Ele sunt suficient de puternice pentru majoritatea pacientilor nou diagnosticati cu cancer, dar acestea nu sunt suficient de puternice pentru pacientii cu cancer avansat.
Trebuie sa se inteleaga faptul ca, totuşi, cel mai bun dintre cele mai bune tratamente alternative pentru cancer are doar o rată de 40% la 50% de vindecare pe pacientii cu cancer avansat. Pacienţii cu cancer care au avut tratamente conventionale sunt, în general, într-o stare foarte critică. Dar chiar si pentru pacientii cu cancer care doar supravieţuiesc, există multe beneficii in utilizarea tratamentelor alternative de cancer, cum ar fi extinderea vietii, tratamentul durerii, precum şi multe alte beneficii!

Tratamente posibile:
OCC - Cure overnight pentru cancer - versiunea 7
OCC - Cure overnight pentru cancer versiunea 6 transdermică
Tratamentul pentru a reveni celulele canceroase în celule normale
OCC - Cure overnight pentru cancer versiunea 4B
DMSO - Dioxid de clor DMSO - dioxid de clor
Tratamentul pe termen lung pentru a reveni celulele canceroase în celule normale
DMSO - Vitamina C DMSO - Vitamina C
Tratamentul pe termen lung de a ucide sau a determina revenirea celulelor canceroase
DMSO - Argint coloidal DMSO - argint coloidal
Terapia cu Lumină ultravioleta UV (UVA)
Folosirera luminii UVA si vibratia hemoglobinei, care, la rândul său, omoara microbii din interiorul celulelor canceroase (celulele canceroase revin la celulele normale)
Wheatgrass / UV Terapie Wheatgrass / ultraviolete Terapie
Folosirea luminii ultraviolete să vibreze în clorofilă wheatgrass pentru a vindeca cancerul
DMSO Terapie, Potenţarea

Combinarea DMSO cu chimioterapie cu doze foarte scăzute
(Acest tratament trebuie să se facă la o clinică medicală în afara)

2 comentarii:

  1. popaliviu1967@yahoo.com4 decembrie 2012 la 22:23

    Referitor generatoare Rife si alte dispozitive electro-medicale, o alternativa demna de luat in considerare este metoda Markov, inventata la clinica Virus din Novosibirsk, ale carei aparate functioneaza in prezent la centrul Markov din Constanta. Cu ajutorul acestor aparate fiica mea a invins o tumoare cerebrala foarte agresiva...Fireste, continua sa ia, profilactic,si alte suplimente, dar comparativ cu aparatele Markov, e ca si cum as compara eficacitatea infanteriei cu artileria grea, fiecare are rolul ei...
    Sanatate tuturor, Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tratamente RIFE pentru cele mai întâlnite probleme de sănătate și tipuri de boli (inclusiv cancer)

    * Tratamente Rife si frecvente RIFE

    RăspundețiȘtergere